Pumper

CCL Pumper anvendes ved nogle af verdens mest krævende bygningskonstruktioner og byggepladser og leverer en exceptionel ydeevne og driftsikkerhed. Pumperne har følgende egenskaber:
        
·     Adskillige tryk fremskynder spændingsprocessen alt imens kontrollen vedligeholdes for en præcis spænding
·     Skræddersyet manifold system for at mindske/reducere risikoen for fejl på det komplekse rørsystem
·     Intergreret motor/pumpe for et kompakt design
·     EC termoplast rør inkl. anti-bugte fjedre for ekstra sikkerhed
·     Strømblokering for en sikker spænding
·     Fjernstyret kontrol for en simpel og sikker udførelse 


SR3000

SR3000 Hydraulik Pumper er af et robust design og leveres som standard med en beskyttende metal ramme. Skandinavisk Spændbeton leverer en hurtig driftsikker 2-hastighedsspænding af liner på op til 18mm. SR3000 pumpen er specifikt designet til en omfangsrig højhastighedsspænding. 

Oliestrømmen fra pumpen kan indstilles til en nedsat hastighed således, at trykket gradvis sænkes og tillader en optimal og sikker spænding af alle line størrelser. 
SRX

SRX Pumpen er af et kompakt letvægtsdesign og leverer en høj ydeevne ved korte liner, hvilket gør den ideel til byggepladser, da den er yderst mobil.

En digital måler kan tilkobles pumpen således, at den kan kan kalibrere en hvilken som helst enhed og har fire forskellige værdier, som kan indstilles til at stoppe pumpen ved en given belastning. Dette sikrer en konstant og ensartet måling af liner og reducerer en løbende kontrol af trykmåleren. 

Få råd om vores produkter og ydelser...

Kontakt os