Tilbehør til Udstyr

Multi-Trip Måler

Varenummer  
      
117100          

En valgfri styrke kontrol som tillader en programmering af pumpen således, at den automatisk leverer præcis og konstant forspændingsstyrke, er ligeledes tilgængelig. Multi-Trip måleren leveres med data logging software, hvilket gør det muligt at downloade spændingsinformation som styrke, tid og dato for eventuel arkivering, analysering og print. 


Afspændingshylster

Pludselig afspænding kan resultere i unødig belastning/tryk på grebene, hvilket kan forårsage skader og forkorte grebenes levetid markant. Afspændingsudstyr fra CCL er tilgængelig og bruges til at udføre en sikker afspænding.  
Kalibrationsudstyr

Varenummer        

116039

Kalibrationen af donkraften og den tilsvarende trykmåler på pumpen, bør udføres jævnligt for at vedligeholde en præcis forspænding. Derudover kan digitalt kalibrationsudstyr anvendes på stedet for en hurtig og økonomisk kalibration af donkrafterne og pumperne. De indeholder et digitalt display, et genopladeligt batteri og lysnet. CCL råder til at alt udstyr kalibreres årligt, uanset hvor sjældent udstyret anvendes. Kalibrationen kan også udføres af Skandinavisk Spændbeton ved dens faciliteter i Værløse.

Få råd om vores produkter og ydelser...

Kontakt os