Om Os

A/S Skandinavisk Spændbeton blev grundlagt i 1947 og beskæftiger sig med vandrette og lodrette efterspændte konstruktioner.
Vi forhandler en række produkter til bygge- og anlægsindustrien. Desuden har vi også egen funderingsafdeling, DNE Fundering, som udfører en lang række funderingsopgaver.

Begge forretningsområder er samlet med fælles administration i Værløse. Aktiviteterne udføres i hele Skandinavien, hvilket gør firmaet til en væsentlig aktør i spændarmeringsbranchen i Skandinavien. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere.

Siden 2012 har virksomheden været en del af CCL gruppen, hvis virksomheder er specialister i efterspændte konstruktioner. CCL er en international leverandør af spændarmering generelt og har speciale i projektering og levering af efterspændte dæk (Flat Slabs).

A/S Skandinavisk spændbeton har en unik rolle som specialist, idet vi både udfører efterspændingsopgaver og samtidig tilbyder design og leverancer af efterspændte dæk-konstruktioner. Således assisterer vi alle byggeriets parter, hvor vi både kan bidrage med optimering af konstruktioner og praktiske erfaringer. Vi anvender endvidere væsentlige ressourcer på udviklingsarbejde, samt støtte til uddannelsesinstitutioner.

Få råd om vores produkter og ydelser...

Kontakt os